Lakásfelújítás, családi ház építés, társasház karbantartás

BAU-SOL Time Kft a felújítási fővállalkozó

A felújítási, átalakítási, bővítési munkákat árajánlat formájában előre megtervezzük. A munkákhoz szükséges anyagokat beszerezzük, a helyszínre szállítjuk és szakszerűen beépítjük. A munkákhoz biztosítjuk a szükséges szakiparosokat, alvállalkozókat. Munkájukat megszervezzük, tevékenységüket koordináljuk, lebonyolítjuk a komplett felújítást. Folyamatosan, személyesen ellenőrizzük a mennyiségi és minőségi munkák elvégzését. A megrendelővel állandó kapcsolatot tartunk.

Kőműves munkák

Lebontjuk a szükségtelenné vált falakat,  fal és padló burkolatokat. Konténert rendelünk, a bontási törmeléket elszállítjuk. Új falakat, válaszfalakat készítünk, amelyeket vakolunk, simítunk és a festéshez vagy burkoláshoz előkészítünk. Elvégezzük az új nyílászárók beépítéséhez szükséges munkákat. Gipszkarton falakat és álmennyezetet készítünk.

Burkolás – Csempézés – Járólapozás

A megrendelő igényei szerinti minőségben és mennyiségben elvégezzük a falak, padlók burkolását. Fürdőszobában, konyhában, WC-ben esztétikus fali és padló burkolatokat készítünk úgy, hogy azok jól illeszkednek a beépített szerelvényekhez, használati eszközökhöz, bútorokhoz. Környezet álló burkolatokat készítünk teraszhoz, erkélyhez, lépcsőkhöz, lábazatokhoz.

Homlokzati burkolás

Homlokzat az épület látható része, maga a teherhordó fal. A teherhordó falak készülhetnek betonból, kőből, kerámia téglából, porózus téglából, vályogból. Ezt a falazatot kell ellátni burkolattal, közismert néven, nemes vakolattal. A külső burkolattól elvárjuk, hogy legyen szép, esztétikus, egyedi, legyen nagyon tartós, évtizedeken keresztül őrizze meg eredeti tulajdonságait, legyen jó hő és hangszigetelő tulajdonságú. A homlokzat burkolatok készülhetnek fából, fémből, műanyagból, eredeti kőből, műkőből, kőporból, dísztéglából, kerámiából, műgyantából, kompozitból. Ezek után már csak a nekünk legjobban megfelelő megoldást kell kiválasztani.
Vékony rétegű, szinezett kőporos nemesvakolat.
Hagyományos, vastag rétegű, szinezett kőporos nemesvakolat.
Kátrány alapanyagú, színetett zsindelyek.
Égetett kerámia dísztéglák, téglaprofilok.
Díszítő kerámia lapok, díszítő csempék.
Fémből vagy műanyagból, különböző bordázattal kialakított borító lemezek, falazat utánzatok.
Eredeti kőből vagy műkőből készült borító elemek.
Műgyanta alapanyagú kompozit elemek.
Többrétegű, hő, hang és vízszigetelő réteget tartalmazó szendvics panelek.

Festés – mázolás – tapétázás – gipszkartonozás

Fóliával takarjuk a bútorokat. Eltávolítjuk a régi festék vagy tapéta rétegeket. Alapozunk, simítunk és két rétegben színre festünk igényei szerint. Felrakjuk a dekorációs elemeket: bordűr csík, díszlécek, gipsz elemek.
Megfelelő előkészítés után mázoljuk a nyílászárókat és a fém szerelvényeket. A fából készült elemeket tisztítjuk, csiszoljuk, pácoljuk, impregnáljuk, festjük és lakkozzuk. Tapétázunk könnyű, félnehéz, nehéz papír vagy hő és hangszigetelést is biztosító üvegszálas, fűrészporos tapétával. Gipszkarton lemezekből kiváló hő és hangszigetelő falburkolatot, válaszfalat, előtétfalat, dekoratív álmennyezetet, padlástér burkolatot készítünk. A gipszkarton lemezekkel szárazvakolatot, illetve szerkezeti elemeket elrejtő borítást készítünk.

Nyílászárók (ajtók, ablakok) cseréje.

Ehhez a munkához szakiparost veszünk igénybe, aki kimegy a helyszínre, felveszi a méreteket, megrendeli a szükséges anyagokat és önállóan elvégzi a beépítési munkákat.

Faipari munkák – Egyedi bútorok készítése.

Lépcső, korlát, lambéria készítés. Egyedi bútorokat, konyha bútorokat, szoba bútorokat, kiegészítő bútorokat, beépített szekrényeket készítünk a konyhába, fürdőszobába, előszobába, bárpultot, bárszekrényt a nappaliba. Berendezzük gardrób szobáját, egyedi gardrób szekrényt, fogas paneleket készítünk.

Gépészeti munkák – Csőszerelés

Vízvezeték szerelés, gázvezeték szerelés, hideg – melegvíz szerelés, csatorna – szennyvíz vezeték szerelés, gázkészülék – gázvezeték szerelés, kazán – fűtésszerelés, központi fűtés szerelés, szellőzés és klímaberendezés szerelés.

Tetőtér beépítés

Ha rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel és jóváhagyott kiviteli terv dokumentációval, akkor vállaljuk a kiviteli munkák elvégzését